生き甲斐 (Ikigai)

ایکیگای یعنی دلیلی برای بودن یا زندگی کردن

شماره ۳۸. آقای پدر قناد میشود!

۹ ۸

بابام یه کیک پخته که اگه زود از رو گاز برنمیداشتش محشر کبری بود، مرد تو چرا از هر انگشتت یه هنر آشپزی میریزه بعد عمه هیچی بلد نیست؟ خدا بیامرز مادربزرگم چطوری تربیتتون کرده؟ چرا برعکسه؟!

بعدا نوشت: عاشق واکنش آدماییم که بابای من رو نمیشناسن! اغلب بامزه میشن!

خیلی بعدتر نوشت: خدایا مرسی که هوژین تو زندگیمه.

نرگس بیانستان
۰۴ آبان ۱۸:۱۰

دستور پخت بذار خب :))

پاسخ :
دستور پخت مافوق سری و محرمانه است و سینه به سینه بین ما میچرخه عمرا :)))
+ چشم
ابتدا با خلوص نیت ۲ لیوان آرد رو الک میکنی حتی اگه از این آردهایی باشه که ادعا میشه الک شدن!
بعد توش ۳ تا تخم مرغ میزنی اگه تخم مرغات کوچیک بود ۴ تا هم میتونی بزنی
بعدش بهش یه ذره پکینگ پودر و وانیل میزنی واقعا ذره در حدی که فقط بگی زدم!
بعدش اینا رو با همزن دستی یا برقی هم میزنی اگه هم فکر میکنی آردها ممکنه بپاچه میتونی شیر و روغنتم بریزی بعد هم بزنی
برای شیر بستگی داره بخوای زعفرون بزنی یا نه اگه میخوای زعفرون بزنی نصف لیوان شیر میزنی نصف لیوان زعفرون دم شده برای روغنم بابای من کره رو با بخار آب میکنه در حدی که بشه سه چهارم یه لیوان میتونی هم روغن بریزی امروز روغن ریخته بود.
بعد اگه بخوای دو رنگشم بکنی عین اینی که بابا پخته نصفشو برمیداری شکلات قاطیش میکنی و نصفشم ساده میذاری بمونه جفتشو پلاستیک میکشی سرش میری دنبال زندگیت بین نیم ساعت تا یک ساعت بعد برمیگردی و قالب یا قابلمه ات رو چرب میکنی موادتو میریزی توش درشو میبندی میذاری با شعله کم بپزه زمانشم بابای من انقد شعله رو کم کرده بود که بعد ۲ ساعت هنوز یکم نیاز داشت بپزه :)))
بعدا نوشت:
آخ میگم یه چیزی یادم رفت :)))))))))) شکرششششششش آقا سلیقه ایه ولی خب ما نصف لیوان شکر ریختیم :دی ولی اگه شکلاتت تلخ باشه بخوای شیرین شه میتونی تا سه چهارم هم بزنی بعد تخم مرغ باید شکر بریزی :)) خدایا =))))))))))
نیلو :)
۰۴ آبان ۱۸:۱۴

به به چه عالی بابا هنرمند 🥰👌

پاسخ :
ممنون
مَرْهَـ🌱 ــمْ
۰۴ آبان ۱۸:۲۴

منم اتفاقا امروز کیک درست کردم، و اگه یه دیقه دیرتر درش میاوردم میسوخت 😂

 

احسنت به بابا :)

پاسخ :
:)) ترکیبتون میشه یه کیک با پخت به اندازه :))
نرگس بیانستان
۰۴ آبان ۱۸:۵۸

بکینگ پودر هم ی ذره؟؟؟؟

پاسخ :
جفتشو کم زد وانیل نوک قاشق پکینگ پودر رو یه دونه از این قاشق خیلی میکروسکوپیا که نمیدونم واسه مربا حساب میشه یا چای ولی خیلییییییییی کوچولوئن :))
نرگس بیانستان
۰۴ آبان ۱۹:۲۶

اوکی ^_^

مرسی۱

پاسخ :
خواهش میکنم عزیزم بوس بهت
امیر +
۰۴ آبان ۲۰:۵۸

دانلود بابای آشپز

پاسخ :
بابای خودمه دور شو :))
bahar .....
۰۴ آبان ۲۱:۲۴

خدا حفظشون کنه

پاسخ :
مرسی عزیزم خدا عزیزان تو رو هم حفظ کنه
احسان ..
۰۵ آبان ۱۰:۳۰

باز صد رحمت به بابای شما چند وقت پیش یه آبگوشت پختم نمیدونم چرا قابلمه نخودا و گوشتاشو پس نمیداد! چسبونده بود به خودش.... یه نیم ساعت فقط دیر برداشتم..نیم ساعت! نچقدر این قابلمه ها زودرنجن!

پاسخ :
حساسن حساس :))
درباره من
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
موضوعات
پیوند ها
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان