پاسخ :
دستور پخت مافوق سری و محرمانه است و سینه به سینه بین ما میچرخه عمرا :)))
+ چشم
ابتدا با خلوص نیت ۲ لیوان آرد رو الک میکنی حتی اگه از این آردهایی باشه که ادعا میشه الک شدن!
بعد توش ۳ تا تخم مرغ میزنی اگه تخم مرغات کوچیک بود ۴ تا هم میتونی بزنی
بعدش بهش یه ذره پکینگ پودر و وانیل میزنی واقعا ذره در حدی که فقط بگی زدم!
بعدش اینا رو با همزن دستی یا برقی هم میزنی اگه هم فکر میکنی آردها ممکنه بپاچه میتونی شیر و روغنتم بریزی بعد هم بزنی
برای شیر بستگی داره بخوای زعفرون بزنی یا نه اگه میخوای زعفرون بزنی نصف لیوان شیر میزنی نصف لیوان زعفرون دم شده برای روغنم بابای من کره رو با بخار آب میکنه در حدی که بشه سه چهارم یه لیوان میتونی هم روغن بریزی امروز روغن ریخته بود.
بعد اگه بخوای دو رنگشم بکنی عین اینی که بابا پخته نصفشو برمیداری شکلات قاطیش میکنی و نصفشم ساده میذاری بمونه جفتشو پلاستیک میکشی سرش میری دنبال زندگیت بین نیم ساعت تا یک ساعت بعد برمیگردی و قالب یا قابلمه ات رو چرب میکنی موادتو میریزی توش درشو میبندی میذاری با شعله کم بپزه زمانشم بابای من انقد شعله رو کم کرده بود که بعد ۲ ساعت هنوز یکم نیاز داشت بپزه :)))
بعدا نوشت:
آخ میگم یه چیزی یادم رفت :)))))))))) شکرششششششش آقا سلیقه ایه ولی خب ما نصف لیوان شکر ریختیم :دی ولی اگه شکلاتت تلخ باشه بخوای شیرین شه میتونی تا سه چهارم هم بزنی بعد تخم مرغ باید شکر بریزی :)) خدایا =))))))))))